Kość Prosciutto Bone Dzielona
Opis
Wielkość kości: około 14cm, opakowanie zawiera 2 sztuki
Prosciutto Bone to suszona kość z szynki parmeńskiej stworzona z myślą o zachowaniu największej jakości aromatów.
Kość nadaje się do gryzienia przez dłuższy czas np. podczas nieobecności właściciela zapewniając psu ciekawe zajęcie oraz uzupełnienie diety o naturalne składniki odżywcze.
Prosciutto di Parma, to najbardziej znana na świecie włoska szynka surowa, podsuszona wytwarzana z całych udźców wieprzowych z kością tradycyjnymi metodami w specyficznym klimacie na terenie prowincji Parmy. Ma wyrafinowany, słodki, intensywny smak i niską zawartość kalorii.
Główne zalety kości parmeńskiej:
- suszona a nie wędzona - dzięki temu zachowuje wiele więcej walorów aromatycznych
- pomaga w zachowaniu prawidłowej higieny jamy ustnej
- zajmuje psa na dłuższy czas
- dostępna w trzech różnych rozmiarach (małe kości, połowa kości, cała kość)
- uzupełnia dietę psa
- zaspokaja potrzebę gryzienia
Skład: kość wieprzowa suszona.
Składniki analityczne: tłuszcz surowy 25%, białko surowe 20,5%, włókno surowe 1,5%, popiół surowy 25%, wapń 9%, fosfor 5%.
Dane techniczne
Producent | Prosciutto Bone |
Wielkość rasy | Rasy średnie |
Faza życia | Adult / Dorosłe |
Rodzaj przysmaku | Gryzaki |
Smak | Wieprzowina |
Szczególne potrzeby | Brak |
Bezglutenowa | Tak |